Om oss

Vi fokuserer på deg som kunde

Service

Vi fokuserer på god service og tror at fornøyde kunder er den beste reklamen. Derfor strekker vi oss langt for at du skal bli fornøyd. Sammen finner vi de beste løsningene.

Byggfirma Lintho og Skogli AS

Kvalitet

Her bruker vi kun kvalitetsmaterialer og utfører alltid jobben med presisjon. Med oss på laget vet du at du får noe som vil holde i mange år fremover.

Få jobben gjort av fagfolk

Erfaring

Både Lintho og Skogli har mesterbrev. Med lang erfaring under beltet kan du kan være sikker på at jobben blir utført i høy kvalitet av fagfolk.

Om oss

Byggfirma Lintho og Skogli AS ble etablert i 2015 og består nå av 9 ansatte og 3 lærlinger. Vi holder til i Halden og tar på oss de fleste jobber innen snekkerfaget. Samtidig tar vi også på oss jobber utenfor Halden. Med lang erfaring og god kompetanse kan du stole på at jobben som blir utført er av høy kvalitet. 

Vi tar på oss alt fra rehabilitering og nybygg til påbygg og vindusbytte, samt bygging av kjøkken og bad. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

Byggfirma Lintho Og Skogli AS

Kontakt oss

Vi hjelper deg med det meste innen snekkerarbeid, kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

Byggfirma

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.